De basisprincipes van Laserontharing

Daar de energie die vrij komt zoekt immers een gepigmenteerde haar op. Bij lichte dons met andere woorden een hoofdhaar zonder een pigment kan zijn die ook niet (echt) duidelijk en voor een gepigmenteerde of ons door zonlicht verkleurde huid neemt de huid te veel vitaliteit op in plaats van een haar.

Ieder gebied op dit lichaam is mogelijk om te laten ontharen betreffende uitzondering aangaande een haartjes tussen een wenkbrauw. Zie de tarieven pagina voor de opties. Staat de gebied daar ook niet voor? Vraag het naar de kosten en mogelijkheden!

De flitslamp kan zijn geen laser en vervaardigd toepassing betreffende lichtflitsen betreffende ons breed spectrum met gemakkelijk. Dat wensen zijn zeggen ons flitslicht is ook niet synchroon, bijvoorbeeld Laserlicht en zal al die richtingen uit precies bijvoorbeeld lichtwegend over een gewone lamp.

Toch verlangen is ik met genoegen mijn akelige ervaring delen omdat dergelijk ongelukken nog steeds onverwacht mogen plaatsvinden.

Om verdere verwarring te verhelpen heb je meteen een specificaties aangepast met behandelingsgebied tot het aantal haren ieder flits.

Je heb meteen elkeen lichte strepen op mijn scheenbenen en kuiten, ofwel het alsnog bruin is over zonlicht kan zijn afwachten. Je beseft ook niet of ik een schoonheidsspecialiste die hiertoe verantwoordelijk is aansprakelijk kan stellen. Ik heb daar fotos met gemaakt.

“Ga dit gewoon doen! Vroeger zeiden veel mensen tegen mij: `Hetgeen kijk jouw boos!’. Het is meteen verleden tijd. Je zei net alsnog: je hoef nimmer verdere tot de schoonheidsspecialiste toe vanwege epilatie!

Voordat een treatment begint zullen ook je indien een behandelaar website een zonnebril opkrijgen welke beschermt tegen een laserstraling. Ook gaat een huid dikwijls worden gekoeld betreffende ons speciale gel, of ons koelingsapparaat. Dat zorgt daar vanwege het de laser geen beschadiging aan de huid aanbrengt, en dat een haartjes lekkerder verwijderd worden.

Enige maanden geleden ben ik (vrouw, 24, halfbloed) gestart met een verzorging met de ELOS techniek in ons schoonheidssalon in Amsterdam, aangesloten bij de Anbos. Ons betreffende de oorzaken waarom je juist die salon had uitgezocht. De behandeling over bikinilijn, tepelhof, oksels en bovenlip verliep voorspoedig, je heb vrij donkere dikke hoofdharen uiteraard zag alang van de eerste verzorging uitkomst.

Iemand die komt wegens permanent ontharen in aanmerking? Een ieder die aangaande ongewenste beharing af wil mag in aanmerking aankomen voor een laserbehandeling. Op welke manier doelmatig een treatment is, ligt met een hoofdhaar- en huidskleur van dit te veven gebied.

Er zijn wel haartjes verdwenen, maar er zitten er ook nog veel die meteen heel wat eerder vervolgens aanvankelijk terugkomen (en veel harder zijn door dit scheren).

Het kan door mensen mits onprettig geraken ervaren. Een mate aangaande prikkeling kan zijn deels afhankelijk aangaande een locatie aangaande een laserbehandeling. Zo is dit gebied rond de bikinilijn gevoeliger vervolgens de huid op onderbenen.

Je heb aansluitend aanraking geregistreerd met o.a. dit ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport betreffende het verzoek regelgeving te typen. Ingeval antwoord kreeg je, dat zij hier ook niet geïnteresseerd in waren. Snel komt hier meteen misschien verandering in.

Is een ingreep pijnlijk? Aan dit algemeen doet de behandeling nauwelijks pijn. Enkele personen meemaken desalniettemin wel een prikkelend gevoel wanneer ons laserflits is gegeven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *